Edit Content

Най-търсени

Господин Димитър Йотов честит рожден ден с почит и признание от Каменоделното училище-с.Кунино

Скъпи господин Димитър Йотов,

 

С най-искрени поздравления и пожелания от целия колектив на каменоделното училище, честит рожден ден!

Днес е денят, в който отбелязваме вашето рождение и ви благодарим за годините, посветени на образованието и развитието на училището ни. Вашата постоянна ангажираност и преданост към важните каузи за Кунино са вдъхновяващи и оставят дълбок след в сърцата на всички, които имате честта да работят с вас.

Преди над 100 години, училището беше основано и заедно с вас той претърпя множество промени и развитие. Научниците, занаятчиите и творците, които излязоха от него, несъмнено допринесоха за богатото наследство на нашия регион. Това място, което избрахте да остане, се отличава с изключителната си природна красота и каменните кариери, които дават възможност за развитие на този занаят. Вашата визия и усилия са помогнали да запазим живо това традиционно умение и да го предадем на следващите поколения.

Господине Йотов, нека този ден бъде изпълнен с радост и щастие, а бъдещето ви продължава да бъде озарено от успехи и постижения. Желаем ви здраве, вдъхновение и сила да продължите да поддържате жива тази прекрасна традиция и да бъдете вдъхновение за младите поколения. Честит рожден ден!

Днес, като жива част от 100-годишната история на Каменоделното училище, Кунино, искаме да изкажем нашата благодарност към г-н Димитър Йотов за неговата невероятна преданост и принос към нашето образование и културно наследство!