Каталог с артикули за поръчка


Модел 3 – Цена – 200лв./бр. без ДДС

Цени:

1.Пепелник за пури бежов – 200лв./бр. без ДДС

2.Пепелник за пури гранит – 250лв./бр. без ДДС

3.Пепелник цигари – 100лв./бр. без ДДС

За да поръчате- моля отидете в сектор „Поръчки“ и изпратете подробно съобщение с номера на желания от Вас артикул. Ако се нуждаете от допълнителна информация или снимки, моля свържете се с нас чрез контактната ни форма или ни оставете коментар тук. ⇓

One thought on “Каталог артикули”

  1. Здравейте,
    През 2007г. завърших Нац. Худож. Академия, спец. “скулптура“,при проф. Емил Попов. Там има свободно избираем предмет “каменоделие“, но само се води, че го има/поне тогава беше така/. Така или иначе се занимавам с каменоделие, но бих желал да придобия още познания в тази великолепна област. Познат скулптор, учил при вас, преди време ми бе обещал,учебник по каменоделие, наричаше го “Буквар“. За съжаление почина и не се сдобих с него.
    Много бих желал да се сдобия с подобен учебник. Моля ви, ако разполагате с такъв, да бъдете така добри, да ми изпратите един или ксерокс копие от него с наложен платеж, на съответната цена и освен това в замяна бих превел и някаква сума, която в момента е по силите ми, за подпомагане дейността на това прекрасно училище.
    Димитър Паев, с. Широка лъка 4710, обл. Смолянска, общ. Смолян, ул. “Кап. Петко Войвода“ 103, тел: 0878 538 721
    Бъдете здрави и успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *